Filosofie voor Dummies

Filosofie voor Dummies

Filosofie voor Dummies, geschreven door Tom Morris, is een plezierig boek om te lezen en is uitermate leerzaam. Het is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met de vele onderwerpen die de westerse wijsbegeerte rijk is. Of het nu gaat om vragen als ‘Hoe kunnen we kennen?’, ‘Hoe staat het met de dood?’, ‘De zin van het leven’, ‘Bestaat God?’, op elk terrein weet Morris op speelse wijze, maar zeker niet minder serieus, de lezer op weg te helpen met zijn zoektocht door het wijsgerig landschap. Ook de vraag ‘Wat is filosofie?’, een vraag die vermoedelijk evenveel antwoorden als filosofen kent, wordt door Morris niet geschuwd. Filosofie voor Dummies is allesbehalve een droge weergave van ideeën uit een lang vervlogen tijd. Het boek toont, hoe met behulp van argumenten en redeneringen, posities kunnen worden ingenomen met betrekking tot een gegeven vraagstuk of probleem. Morris is erin geslaagd de actualiteit van de filosofie voor een ieder toegankelijk te maken. Een absolute aanrader…..


Fatal error: Call to undefined function adrotate_group() in /home/p17385/domains/worldforthinkers.com/public_html/wp-content/themes/EarthlyTouch/single.php on line 57