Filosofen van deze tijd

Filosofen van deze tijd

Filosofen van deze tijd, samengesteld door Maarten Doorman en Heleen Pott, geeft een mooi overzicht van het werk van de toonaangevende filosofen in onze tijd. Hoewel je van mening kunt verschillen over welke denkers in zo’n overzicht zouden moeten worden opgenomen, levert dit boek wel een evenwichtige weergave van de verschillende terreinen die de filosofie rijk is en in deze tijd nog steeds in de belangstelling staan. De theoretische filosofie, vertegenwoordigd door teksten over o.a.  Kuhn, Dennett, Davidson, Searle en Quine, krijgt evenveel aandacht als de praktische filosofie zoals deze wordt vertegenwoordigd door teksten over o.a. Rawls, Arendt, Levinas, Nussbaum en Sloterdijk. De samenstellers van dit boek spreken wat betreft de opzet van dit werk terecht over een filosofische canon.  Het boek is geschikt voor studenten filosofie aan universiteiten en hogescholen maar ook voor andere belangstellenden. Daarnaast is het goed bruikbaar als naslagwerk.

Koop dit boek bij Bol.com


Fatal error: Call to undefined function adrotate_group() in /home/p17385/domains/worldforthinkers.com/public_html/wp-content/themes/EarthlyTouch/single.php on line 57