Recensie: Fascinaties. Een intellectuele autobiografie (2010).

Recensie: Fascinaties. Een intellectuele autobiografie (2010).

Evenals in Schrikbewind der verzinsels en Wees blij dat het leven geen zin heeft toont Jaap van Heerden zich een geweldig essayist. De vijftien essays waaruit zijn nieuwe bundel is opgebouwd zijn eerder verschenen in AMC Magazine. De fascinaties van Jaap van Heerden zijn bijzonder interessant voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de psyche van de mens en uiteenlopende wijsgerige beschouwingen. Door zijn virtuoze stijl van schrijven dwingt hij de lezer na te denken over het gedrag en denken van mensen in het alledaagse leven alsook over de psychologie als wetenschap; een fascinerend boek!

Koop dit boek bij Bol.com


Fatal error: Call to undefined function adrotate_group() in /home/p17385/domains/worldforthinkers.com/public_html/wp-content/themes/EarthlyTouch/single.php on line 57